OVER ONS

Gerard-profielAntrist Advies richt zich op MKB-bedrijven, industrie, handelsondernemingen en zpp’ers. Eigenaar/directeur is Gerard Umans. Met Antrist Advies heeft hij een eigentijds bedrijfsconcept neergezet, dat naadloos aansluit bij zijn 35 jaar ervaring in netwerkmarketing, accountancy en vastgoed. Gerard Umans is uw eerste aanspreekpunt, hij fungeert als adviseur, klankbord en sparring partner.

Toegevoegde waarde

Veel ondernemers focussen vooral op operationele zaken. Herkent u dit? Schiet ook bij u de aandacht voor de middellange en lange termijn er bij in? Een gemiste kans!
Antrist maakt voor u een gedegen bedrijfsscan. We brengen in kaart op welke terreinen uw onderneming zich kan versterken en op welke wijze u uw ambities kunt realiseren. Vervolgens stellen wij de vakspecialist(en) voor die u nodig heeft.

Inzet vakspecialisten

In de tachtig aangesloten ondernemingen herkent u de kernwaarden van Antrist: gedegenkennis, visie, creativiteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en drive. Al onze vakspecialisten werken tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. U sluit altijd een rechtstreekse overeenkomst met de vakspecialist(en) die voor u aan de slag gaan. Het kan hierbij gaan om eenmalige of regelmatig terugkerende opdrachten. Elke vakspecialist is juridisch onafhankelijk en verantwoordelijk voor de dienst/het product dat geleverd wordt. De regie over uitgevoerde opdrachten ligt bij Antrist. Zo bent u altijd verzekerd van gedegen supervisie en continuïteit.

Kernteam

Het strategische, beleidsmatige en besturende proces van Antrist Advies wordt bepaald door het kernteam. Zij bespreken maandelijks de gang van zaken bij Antrist Advies. Hierin nemen deel de directie en vakspecialisten op het gebied van strategische communicatie, marketing en acquisitie en projectmanagement.